Hallo en welkom, 

Ik ben Irina, een fotograaf achter Birense Fotografie, die gevestigd in Maarssen, in de buurt van Utrecht en Leidsche Rijn.  
 

[Analoog] 

Mijn passie voor fotografie ontstond toen ik 8 jaar was en van mijn ouders een fotocamera cadeau kreeg. Analoog, met een paar filmrolletjes erbij. Dat was vlak voor de zomervakantie. Ik begon gelijk mensen fotograferen. Want een filmrolletje was kostbaar, ik had er maar een paar voor de hele zomer, dus ga je dan voor portretten! Mijn oma, ouders en mijn zusje waren de eerste geportretteerden. Die foto's heb ik nog steeds liggen, zelf ontwikkeld en afgedrukt. 

 

 

[Digitaal]

Eerste spiegelreflex camera heb ik in 2011 gekocht. Een Canon met één lens, 18-135mm. Daarna kwam andere apparatuur bij. Ik volgde meerdere workshops bij de fotografen die mij enorm aanspreken. Van landschap- tot studiofotografie. Ontzettend veel heb ik geleerd van de Nederlandse fotografen, waaronder Martin Hoogenboom, een reclame- en portret fotograaf, Wim Wilmers, Martin Modderkolk. Ook ging ik me meer specialiseren als bruidsfotograaf. Bij Luther Hartog, een trouwfotograaf die mij enorm inspireert, heb ik een coaching traject voor journalistieke bruidsfotografie gevolgd. Nog steeds blijf ik workshops en mentorsessies volgen om kritisch naar mijn eigen werk te blijven kijken en door te groeien als fotograaf. 

 

 

Over Birense Fotografie

 

Sinds 2015 werk ik als professioneel fotograaf. Bruidsfotografie en portretfotografie zijn mijn specialisaties. Ik ben vooral een mensenfotograaf, maak graag contact met mensen, dat zie je terug in mijn foto’s. Heel fijn vind ik om het verhaal van mensen vast te leggen in beeld. Puur, met echte emoties. 


Op mijn website vind je een deel van mijn portfolio. Wil je meer weten over:

     • Trouwreportage
     • Portretfotosessie
     • Fotoreportage van een jubileum, verjaardag of een ander evenement

Mail me dan op info@birense.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of laat een bericht achter op de Contact pagina.

Irina