Vintage bruidsjurk van Frans kant – Glam the Dress fotosessie – Trouwfotograaf Utrecht, Nederland

Een bride-to-be Inge ontmoette ik tijdens een “Glam the Dress” fotosessie in Utrecht. Wat deze fotosessie is, vertel ik straks.

 

Begin augustus trouwde Inge met haar lief in een romantisch kasteel. 

En voor de huwelijksdag mocht ze al stralen in haar bruidsjurk in een “Glam the Dress” fotosessie van Birense Fotografie.

 

Inge heeft gekozen voor een vintage bruidsjurk van oud Frans kant. Vermoedelijk gemaakt in de jaren 30 van de vorige eeuw. Een jurk van prachtig mooi kant.

 

Bridal Stories Wedding Couture heeft de bruidsjurk voor Inge gerestyled:

  • het rugdecolleté verlaagd
  • een zijden ceintuur met strik erbij gemaakt
  • de lagen voering vervangen en de jurk helemaal op maat van de bruid gemaakt

Met een hoedje erbij van handgemaakt vilt en kralenwerk, in de zelfde mooie kleur groen als het maatpak van de bruidegom.

 

De “Glam the Dress” fotosessie was een echt verwenmoment voor de aanstaande bruid, compleet met professionele bruidsvisagie, bruidskapsel en prachtige foto’s als resultaat. Met de bruid in een mooie bruidsjurk als stralend middelpunt.

 

En de locatie deze keer: in de paardenstal van Inge. Een leuke fotolocatie met een vintage uitstraling, waar de sfeer heel goed in de beelden te vangen is. Kijk je mee?

Wil je weten hoe je de “Glam the Dress” fotosessie voor jezelf of voor je vriendin kan regelen? Kijk hier voor meer informatie