Kleine bruidsfotoreportage kasteel de Haar, Utrecht, Nederland

In september 2016 trouwden Patricia en Marco. Ze hadden een kleine intieme bruiloft, maar willen graag een bruidsfotoreportage laten maken. De fotoreportage zal in een mooie tuin van Kasteel de Haar plaats vinden, met de naaste familieleden.

 

Toen ik voor de kennismakingsgesprek bij Patricia en Marco thuis kwam, zag ik hun huisdiertjes, twee schattige dwergkonijntjes. Gelijk heb ik aangeboden de fotoreportage bij hun thuis beginnen, om een aantal foto's met hun lieve huisgenootjes te kunnen maken. Zo gezegd, zo gedaan!

Dat is een leuke extra aanvulling van de fotoreportage geworden, met een aantal mooie portretten van het bruidspaar als resultaat. Daarna zijn we naar het Kasteel de Haar voor de fotosessie met de familie gegaan.


De fotoreportage duurde maar een paar uur, en toch is het leuk gevarieerd geworden. Het bruidspaar heeft een ruime selectie foto's ontvangen.

Ook heb ik voor het bruidspaar een slideshow gemaakt. En de muziek bij de slideshow? Mijn keuze is op een leuke Spaanse muziek gevallen.

Waarom? Dat paste zo mooi bij de sfeer van de dag volgens mij.

Enjoy!

Kleine bruidsfotoreportage Kasteel de Haar, Utrecht, Nederland