Klassiek trouwen op Landgoed Vollenhoven, De Bilt, Utrecht

Birense Fotografie, utrecht, trouwfotograaf, bruidsfotografie, De Bilt, Lucky Match, Gebloemd, bruidsboeket, klassiek trouwen, winter bruiloft

Klassiek? Ja zeker! De klassieke bruiloft doet er vandaag de dag zeker toe. Helemaal als je er de touch van nu aan geeft.

Winter bruiloft. Een koude dag in februari op Landgoed Vollenhoven. Maar wat was het een mooie dag voor Naomi en Rob!

 

 

Naomi werd vroeg in de ochtend, door Blush & Rouge, heerlijk in de make-up en krullen gezet. De schitterende jurk – het leek alsof deze rechtstreeks uit een klassieke film kwam – van Covers Couture hing klaar. Zodra de bruid de jurk had aangetrokken, vertrok ze naar haar bruidegom die al ongeduldig stond te wachten in de theekoepel. En bij het zien van Naomi moest Rob toch wel even een traantje wegpinken. Wat blijft dit toch een prachtig moment! 

 

De organisatie was perfect geregeld door ceremoniemeester van Lucky Match, mooie bloemen van Gebloemd, lekkere bruidstaart en sweets van Fayelicious, bruiloftdecoraties van Vier de Liefde, styling door Table 4 You, in stijl ontworpen stationery van Bonte Raaf en prachtige bruidsaccessoires van DRKS. Dit alles werd door mij, trouwfotograaf van Birense Fotografie vastgelegd en door Maaikes Livepainting op het canvas geschilderd. Een mooi huwelijkscadeau!

Op een klassieke locatie, Landgoed Vollenhoven in De Bilt, met alles in één: de huwelijksvoltrekking, receptie, diner. Het kan allemaal op Landgoed Vollenhoven. 

 

Kijk voor de inspiratie naar de foto's hieronder. 

 

En mocht je het hele verhaal van het sprankelende koppel Naomi en Rob willen lezen, kijk dan eens op de website van Tekstbureau Doppie!

 

Wie werkten er allemaal met veel liefde aan mee

 

Meer weten over bruidsfotografie? Klik voor info